Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Focistáink a pult mögött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageAdományokat gyűjtenek ma a Fehérvár FC focistái. A sportolók csatlakoztak a McDonald's Nemzetközi Gyermeknapjához kapcsolódó jótékonysági akcióhoz, amely azért jött létre, hogy adományokat gyűjtsön a Budapesten és Miskolcon működő Ronald McDonald Házak számára. Ezek az intézmények eddig közel kétezer családnak biztosítottak ideiglenes szállást, míg súlyosan beteg gyermeküket a kórházban gyógyították.

Tovább...
 
Nem lépünk pályára szombaton a REAC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

ImageValószínűleg nem játszanak fehérvári focistáink szombaton a REAC ellen. A fővárosi csapat ugyanis egy levelet juttatott el a Fehérvár FC-hez, amelyben a Ligakupa mérkőzés halasztását kérte. Az indok az volt, hogy több sportolójuk is megbetegedett, s pótlásukról nem tudnak gondoskodni, mivel bajnoki fordulón vesznek részt hétvégén a Budapest I-ben. A fehérvári klub beleegyezését jelezte az MLSZ felé, s javaslatot tett a meccs december 3-án, 14 órakor történő megtartására.

 
Derek Couture távozik a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 21.

ImageAz Alba Volán menedzsmentje a csütörtöki nap folyamán több döntést is hozott az EBEL fegyelmi bizottságának határozata folytán előállt helyzetre reagálandó. - Ezek közül a legfontosabb, hogy az Alba Volán SC útjai elválnak Derek Couture-rel, a 12 mérkőzésre eltiltott kanadai csatárral. A sportember szerződését azonnali hatállyal felbontotta a klub. A játékos tudomásul vette a döntést, egy-két napon belül elhagyja a várost.

Tovább...
 
Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 20.

ImageMég a tapasztalt vezetőedző, Ted Sator is elképedt az EBEL fegyelmi bizottságának határozatán. Ám jogorvoslatra nincsen lehetőség, így előre kell nézni. - Talán soha ilyen nehéz helyzetben nem volt az Alba Volán az osztrák ligában, mint most, a Linz elleni mérkőzést megelőzően.

Tovább...
 
Megbüntettek minket és a Nyíregyházát is Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 20.

ImageAz MLSZ fegyelmi bizottsága megbüntette mind az FC Fehérvárt, mind pedig a Nyíregyháza Spartacus FC-t 100-100 ezer forintra, amiért a november 8-án, Nyíregyházán lejátszott mérkőzésen a csapatok szurkolói - idézem - "lenéző, becsmérlő magatartás tanusítottak" Szlovákiával szemben. A pénzbírság mellett mindkét klubot arra kötelezték, hogy soronközvetkező hazai NB-I-es bajnoki mérkőzését - ami már csak tavasszal esedékes - nézők nélküli, zárt sportlétesítményben rendezze meg. Ennek végrehajtását azonban 2009. március 15-ig, mindkét együttes esetében felfüggesztették.

 
Életek másodpercekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageMegjelent a harmadik MotoGP könyv fantasztikus képekkel, 264 oldalon, rendkívüli tartalommal. – tájékoztatta szerkesztőségünket a BGP Media munkatársa, Ivanovics Anikó - A gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a MotoGP a világ legnézettebb és leglátványosabb motorkerékpár versenysorozata, ahol három kategóriában (125kcm, 250kcm, MotoGP-800kcm) mérik össze tudásukat a csapatok és a versenyzők. Az írónő, Budur Gabriella, idén is rendkívüli történeteket mesél el ebben az egyedülálló kiadványban.

Tovább...
 
Megfogyva bár, de törve nem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 19.

ImageAz EBEL listavezetőjének otthonában az erősen tartalékos Alba Volán becsületesen helytállt, két gólos győzelmet aratott a hazai csapat. - Az eltiltott Bonni és Couture nélkül, 52 rendelkezésre álló pontkerettel kellett a szakmai stábnak kimatematikáznia a kezdőcsapatot. Három sora és egy csatárcseréje lett végül Ted Satornak, így kellett a listavezető otthonában helytállni.

Tovább...
 
Még mindig az Interliga élén állnak az FRC-s lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

ImageSzékesfehérváron, a Köfém rugby pályán rendezték meg a Női Interliga őszi, harmadik fordulóját. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az osztrákok nem vállalták a szereplést, így kétcsapatos mérkőzésen szurkolhattak a nézők. Az összecsapás az FRC csapatának győzelmével zárult, így játékosaink tovább növelték előnyüket az Interligában, s változatlanul az élen állnak.

Tovább...
 
Kontrollvesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 17.

ImageAz Alba Volán fegyelmezetlen játékkal rukkolt elő vasárnap este, így saját magát hozta nehéz helyzetbe. A durvaságoktól sem mentes találkozót egy öt perces nagybüntetés alatt fordította a maga javára a Red Bull Salzburg. - Egyidőben rendezték Székesfehérvárott az FC Fehérvár bajnoki labdarúgó-mérkőzését és az Alba Volán EBEL-találkozóját, így a sportbarátoknak fel volt adva a lecke, hogy melyik programot is válasszák. Mintegy 2600 néző döntött úgy, hogy a jégkorong mellett voksol, és aligha bánták meg.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Újpest FC: 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 17.

ImageGólnélküli döntetlennel zárult a Soproni Liga utolsó őszi mérkőzése. A Sóstói Stadionban több mint 3500 néző figyelte a mérkőzést, sajnos gólt nem láthattak. A meccs legnagyobb helyzetét Kabát hagyta ki a 60. percben: 3 méterről Sebők kezébe fejelte a labdát. A 90 perc kiegyenlített játékot hozott, egyik csapat sem érdemelt többet az egy pontnál.

Tovább...
 
Győzelem Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA Szolnoki Olaj KK után a Polaroid Lami-Véd Körmend felett is diadalmas győzelmet aratott az Albacomp kosárlabda csapata. A szurkolóknak pedig volt miért izgulniuk, hiszen Doyne és Radovic se tudott pályára lépni sérülése miatt, ám így is húsz ponttal többet dobtak a fehérvári fiúk, mint az ellenfél sportolói. - Polaroid Lami-Véd Körmend - Albacomp 69-86 (20-23, 15-19, 22-21, 12-23) Körmend, 2000 néző Játékvezetők: Szabó, Maár, Tóth Körmend: Auriantal 11/6, Banks 25/6, Fodor G. 12/3, Ferencz, Bialek 11 Cs: McCullough, Trummer, Keresztes, Hegedűs Albacomp: Simon 20/12, Soós 6/6, Hanga 7, Bell 35/3, Morrison 9 Cs: Góbi 6, Keller 3/3

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7063 - 7073 / 7450